Ilmastointikanavien osat ja tuotteet

IV-Lipasti Oy toimittaa kaikki tarvittavat ilmastointialan IV-osat ja -tuotteet. Tilaa ilmanvaihtokanavat ja niiden IV-osat hyvän palvelun kera. Meiltä löydät mitä erilaisimmat ilmastointikanavan osat – avullamme työn eteneminen ei jää pienestäkään osasta kiinni. Nyt ilmanvaihtokanavat ja -osat edullisesti toimitettuna Etelä-Suomeen!

 

Laadukkaat IV-osat, laaja valikoima!

Meiltä löydät IV-osat joka lähtöön. Löydät yleisimmät IV-osat ja -kanavat – myös haponkestävinä ja rasvakanavana (materiaalin paksuus 1,25 mm). Opastamme mielellämme oikeanlaisen putken kokoamisessa, rakenna ilmastointi päästä päähän asiantuntevissa käsissä.

 

Etsitkö ilmastointiventtiiliä? Meiltä löydät laadukkaat ilmanvaihtokanavan osat aina poisto- ja tuloventtiileistä lähtien. Katso tarkemmin ilmastointiventtiilit »

 

Tai IV-äänenvaimenninta? Ilmastointikoneen ja ilmastointiputken humina kulkee kanavia pitkin tilasta toiseen. Asentamalla laadukkaan äänenvaimentimen kanavaan, pysyy sisätilan äänitaso miellyttävänä. Katso tarkemmin äänenvaimentimet »

Toimitamme seuraavat IV-osat:

 • Kanavat ja liittimet
 • Käyrät
 • Lähtökaulukset
 • Muunnot
 • Päädyt
 • T-haarat
 • Tarkastusluukut
 • Äänenvaimentimet
 • Muut osat
 • S=1.25 kanavat ja osat
 • Asennustarvikkeet
 • Ilmastointiventtiilit

Ilmanvaihtokanavan osat nopealla toimituksella

Kanssamme asioit asiantuntevasti ja nopeasti. Kattava valikoimamme mahdollistaa nopean toimitusajan Etelä-Suomen alueelle. Ilmanvaihtokanavan osat toimitamme ripeinä lähetyksinä suoraan työmaalle tai kotiin. Voit noutaa ilmanvaihtokanavat ja -osat myös suoraan varastoltamme, osoitteesta Nuolikuja 15, Vantaa.


Ilmanvaihto-osat edullisesti

Myymme ilmanvaihto-osat vähittäis- ja tukkumyynnillä, aina kuitenkin edullisesti hinnoitellen. Suuret volyymimäärät mahdollistavat tuotteiden sopuhinnan. Olitpa omatoiminen rakentaja tai remontoija tai rakennusalan ammattilainen, löydät meiltä IV-putkea ja pätkää kohtuuhintaan. 

Näin tilaat ilmanvaihtokanavan osat

Saat IV-osat ja muut tuotteet soittamalla numeroon:
010 235 2300
tai lähettämällä viestiä: myynti@iv-lipasti.com

Olemme tavoitettavissa myös varastollamme, katso kartta.


Hyödynnä helppoa tilauslomakettamme!


Voit hyödyntää IV-osien tilauksessa myös helppokäyttöistä tilauslomakettamme. Voit lähettää sen meille sähköpostilla täytettynä tai vaikka tulostaa ja tuoda mukanasi varastolle tullessasi.

Meiltä IV-osat suoraan hyllystä – kysy lisää!

IV-Lipasti Oy:ltä tilaat IV-osat; IV-kanavat, -liittimet ja -venttiilit jne. Valikoimassamme on laaja määrä erilaisia IV-kanavia ja -kanavaosia, kaikkea mistä toimiva IV-putki rakentuu. Toimimme IV-kanavien ja -liittimien asiantuntijana muun muassa alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lohja, Vihti, Kerava, Järvenpää, Orimattila ja Lahti.  Kysy tarvittaessa lisätietoa, kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista ja mikä niistä olisi kohteeseesi juuri sopivin.


Hallström-tuotteet

Hallströmin tyyppihyväksyntätodistus RISE (pdf) Hallströmin tuotesertifikaatti Eurofins (pdf) Hallströmin kierresaumakanvien M1-puhtausluokitus (pdf) Hallströmin kanavaosien M1-puhtausluokitus (pdf)