Korkealaatuiset ilmastointikanavat, ilmanvaihtokanavat ja liittimet

IV-Lipasti Oy myy ilmastointikanavat monenlaisiin tarpeisiin. Saatavilla on 2 ja 3 metrin sekä tilauksesta myös 6 metrin kanavia erikokoisilla halkaisijoilla. Ilmastointikanavat ovat halkaisijaltaan 80–1250 mm, joten ne on mahdollista asentaa tarvitsemallasi tavalla. Erilaisilla liitososilla saat IV-kanavat yhdistettyä kohdilleen. Osa tuotteista on tilausmyyntituotteita, mutta toimitamme ne myös perille nopeasti.

 

Kanavat

HR-T / 2 MHR-T / 3 MHR-T / 6 M

Koot 80 - 630
suoraan varastosta

Koot 80 - 1250

suoraan varastosta
Tilaustuote

 

 

Ilmastointikanava järkihintaan

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia ilmanvaihtokanavia. Hyllystämme löytyvät 2 ja 3 metrin ilmastointikanavat, joiden avulla saat tehtyä mallikkaita ratkaisuja kohteeseen kuin kohteeseen. Laadukas kierresaumakanava on pohja hyvälle ilmastoinnille. Peruskoon kanavat ovat valmiina hyllyssä ja toimitamme tilaustuotteemme nopealla aikataululla. Toimitamme halkaisijaltaan 80 mm – 1250 mm ilmastointikanavat kaikkialle Etelä-Suomeen. Voit myös hakea ilmanvaihtokanavat suoraan toimipisteestämme Vantaalta. Meiltä löydät ilmastointikanavat ja liittimet järkihintaan. Läpinäkyvän hinnoittelumme ansiosta päätöksen ja tilauksen tekeminen on sujuvaa ja helppoa. Tutustu oheiseen tilauslomakkeeseen ja tilaa meiltä ilmanvaihtokanava edullisesti.

Liitososat ja käyrät moneen ilmastointikanava malliin

Löydät meiltä myös sisäliittimet ilmastointikanaviin ja valikoimassamme on myös erilaisia ilmastointikäyriä 15–90°:n kulmiin. Tiivisteellinen sisäliitin varmistaa vaivattoman IV-asennuksen. Valikoimastamme löydät myös ulkoliittimet kanavaosiin, sekä lähtökaulukset/tasoliittimet sisä- ja ulkoliitoksella – myös moneen erilaiseen malliin.

Liitososat

HI / SisäliitinHM / UlkoliitinHIL / Pitkä sis.HILM / Pitkä ulk.

Koot 80 - 1250

suoraan varastosta

Koot 80 - 1000

suoraan varastosta

Koot 100 - 800

suoraan

varastosta

Koot 100 - 630

suoraan

varastosta

HSN / Tasoliitin loiva
HSK / Tasoliitin jyrkkä
HSKM / Tasoliitin osalle jyrkkä
HSG / Liitinrengas

Koot 80 - 1000
suoraan
varastosta

Koot 100 - 1250 suoraan
varastosta

Koot 100 - 400

suoraan

varastosat

Koot 100 - 1250

suoraan

varastosa

 

 

Nopea toimitus Etelä-Suomeen!

Hyllystämme löytyy paljona erilaisia ilmanvaihtokanava malleja. Kattavan valikoimamme ansioista pystymme tarjoamaan tarvittavat tuotteet nopealla aikataululla. Toimitamme ilmastointikanavat nopeasti ja sujuvasti Etelä-Suomeen.

Kaikki IV-tuotteemme ovat paloturvallisuuden ja puhdistettavuuden osalta Suomen Rakentamismääräyskokoelman mukaisia, perustuen VTT:n käytettävyyslausuntoon.

Ota yhteyttä!

IV-Lipasti Oy:ltä tilaat IV-kanavat ja -liittimet järkihintaan. Toimimme IV-kanavien ja -liittimien asiantuntijana muun muassa alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Lohja, Vihti, Kerava, Järvenpää,
Orimattila ja Lahti. Valikoimassamme on laaja määrä erilaisia IV-kanavia liittimineen. Kysy tarvittaessa lisätietoa, kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista ja mikä niistä olisi kohteeseesi juuri sopivin.