IV-äänenvaimentimet

IV-Lipasti Oy:stä löydät ilmastointikanavien äänenvaimentimet moneen malliin. Laadukas äänenvaimennin tekee ilmastoinnista mukavan hiljaisen. Katso oheisista taulukoista kattava valikoimamme ja tilaa omasi soittamalla, lähettämällä viestiä tai pistäytymällä paikan päällä Kaasutintiellä. Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Hyödynnä kattavaa kokemustamme ja tee asennuksistasi helpompaa.


Meiltä löydät monipuolisesti erilaisia äänenvaimentimia – kun IV-putki vaatii kantikasta tai pyöreää mallia, olethan yhteydessä!


Äänenvaimentajat

Äänenvaimentimet

HRF äänenvaimennin / eristyspaksuus 50 mm (polyesteri)

Tähdellä merkityt ovat tilausmyyntituotteita.

L=300L=600L=900L=1200

Koot 100 - 200

suoraan varastosta

Koot 100 - 630

suoraan varastosta

Koot 100 - 630

suoraan varastosta

Tilaustuote
HTF äänenvaimenin / eristyspaksuus

HTF äänenvaimenin / eristyspaksuus 100 mm (polyesteri)

L=300L=600L=900L=1200
TilaustuoteTilaustuoteTilaustuoteTilaustuote
HMF sk-äänenvaimennin (polyesteri)

HFF-BP sk-äänenvaimennin (polyesteri)

Suorakaideäänenvaimentaja pyörellä liitoksella

L=500L=1000

Koot 100 - 400

suoraan varastosta

Koot 100 - 400

suoraan varastosta

 

 

Äänenvaimentimella varmistat hiljaisen ilmastoinnin

Meiltä löydät kattavasti erilaisia äänenvaimentimia ilmanvaihtokanavaan. Varustamalla IV-putki laadukkaalla äänenvaimentimella, pidät työskentely- ja asuintilat miellyttävän hiljaisina. Ilmanvaihtokanavien osat ja putkistot saattavat johdattaa ääntä kanavia pitkin huoneesta toiseen. Myös ilmanvaihtokoneet pitävät jonkin verran melua, joka on hyvä suodattaa äänenvaimentimen kautta.  Laadukas IV-äänenvaimennin pitää mölyt sisässään ja päästää raikkaan ilman kiertämään kanavissa toivotulla tehokkuudella. Valikoimamme IV-äänenvaimentimet täyttävät oikeinasennettuna tiukat äänenvaimennusvaatimukset. Hyvät aerodynaamiset ominaisuudet kuljettavat ilmaa säädetyillä tehoilla, mutta vaimentavat äänimelua kuitenkin mallikkaasti. Pieni painehäviö mahdollistaa hyvän ilmavirtauksen kanavistossa ilman turhaa ponnistelua ja tehokkuuden nostoa.

 

Laaja valikoima IV-äänenvaimentimia

Kattavasta valikoimastamme löydät IV-äänenvaimentimet moneen malliin. Suoraan hyllystä löytyy niin pyöreää ja kuin kantikasta mallia tarpeen mukaan. Pyöreää mallia meiltä löytyy myös pituudella 300 mm. 50 mm polyesterieristys varmistaa tehokkaan äänenvaimennuksen. Tilauksesta toimitamme myös 100 mm vahvuisella polyesterieristyksellä varustettuja äänenvaimentimia.

Kohteissa, joissa ilmanvaihtokanavan koko ja teho ovat reiluja, tarvitaan erityisiä ratkaisuja. IV-Lipasti Oy:stä saat tehokasta äänenvaimennusta vaativiinkin olosuhteisiin.

 

Nopeasti suoraan hyllystä

Ammattirakentajana ja -remontoijana on tärkeää, että työ sujuu joutuisaan ilman turhia odotteluja. Usein kiireiset aikataulut painavat päälle ja IV-osan puuttuminen saattaa myöhästyttää jopa seuraavia työvaiheita. Silloin on tärkeää, että tarvittavat osat löytyvät käden ulottuvilta. Kattavan hyllyvalikoimamme ansioista olemme rakentajien, remontoijien ja LVI-asentajien luottokumppani. Toimitamme tuotteet tukkuna rakennusalan ammattilaisille ja vähittäismyyntinä tee-se-itse -miehille.

 

Meiltä edullisesti:

  • Kantikas äänenvaimennin pyöreisiin kanaviin
  • Pyöreä äänenvaimennin, myös 300 mm pitkät

 

Ota yhteyttä – löydä sopiva IV-äänenvaimennin meiltä!

Toimimme IV-äänenvaimentimien asiantuntijana muun muassa alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Vihti, Kerava, Järvenpää, Orimattila, Lahti ja Lohja. IV-Lipasti Oy toimittaa äänenvaimentimet nopealla aikataululla koko Etelä-Suomeen.